ferniseringen på "Elementært" udløste endorfiner

Jeg var blevet opfordret til at udstille nogle billeder og ferniseringen gav et kick

Fotograf Kim Ahm  som havde opfordret mig bød velkommen og holdt en megen fin tale. Til sidst i talen kunne Kim også afsløre at den blev den sidste udstilling i hans regi og at stafetten var givet videre til mig. Det er en stor glæde og jeg vil gøre mig umage for videreføre linien. Men mere om det i en anden blog, på en andet tidspunkt..
Tilbage til ferniseringen…
Endelig oprandt dagen, hvor ferniseringen på min fotoudstilling “Elemtært” skulle holdes i det hyggelige sted, Den Lille Gule Kaffebar i indre København. En dag som jeg havde set frem til og frygtet.
Man frygter vel altid at der ikke kommer nogen ? At der blive kastet rådne tomater efter een og skreget “Kejserens nye klær” efter en…


Alle billeder og video er lavet af Jakob Kjøller – dog har jeg konverteret dem…
 
Men heldigvis kom der både kendte og ukendte mennesker. De havde trodset det gode vejr på årets første officielle sommerdag og tilbragte tid med at fryde ganen med øl fra Svanneke Bryghus og se på mine billeder.
Jeg har fået stor og megen ros og gik hjem med ordre i baglommen. Det frigiver en masser gode, sunde endorfiner; jeg blev lidt høj.
På dagen kunne så også fortælles at jeg har fået overrakt stafetten  med at arrangere udstillinger på stedet. Det glæder jeg mig meget til og jeg vil forsøge at videreføre tanken om at vise god kunst til glæde for både stedet, kunstnerne og ikke mindst giver gæsterne en god oplevelse.
Skulle du være i indre by i København og har brug for et pusterum håber jeg at du ville droppe ind.
Skulle du have lyst til at se hvad hvilke billeder jeg viser på udstillingen kan du se dem her: https://henrikwessmann.dk – under “Elementær / Simple “

Leave a Reply