10 plusser og minusser – status over 2011

Lige om lidt er det jul og straks derefter er det nytår – farvel til 2011 og goddag til 2012.

Ved nytåret er det kutyme at gøre status over det forgangne år. Diverse medier plejer at udsende en strøm af Top-10 lister over det bedste og værste i 2011. Og det vil jeg så også !

Bare rolig: jeg laver ikke et Award Show som sendefladen op til Nytåret er blevet så overfyldt med. Award Shows, hvor vi kan klappe hinanden på skulderen og bekræfte hinanden i hvor utrolig gode, smukke og lækre vi er…men det er vi da !
Indlægget her hedder “1o plusser og minusser – plus/minus”. Det sidste plus/minus skal opfattes som at det er muligt at der ikke lige er 10…

Plusser og minusser skal forstås i en bred sammenhæng. 10 gode ting fra året værende gode ting og oplevelser. 10 minusser værende dårlige ting, skuffelser eller andet fra livets skyggeside (poetisk, ik?)
Man skal ikke hænge sig for meget i numrene. Imorgen kunne rækkefølgen være en helt anden og jeg synes det er helt umuligt at veje dem op imod hinanden.

Altså, de 10 plusser:

1: Jordan
En uforglemmelig rejse til Jordan i foråret.

2: Reportagen i Magasinet Zoom
Min reportage i Zoom synes jeg blev rigtig god – og jeg er superstolt ! Indrømet at jeg har to eksemplareraf dette stjernenummer: et som der må bladres i og et hvor man ikke må….

3: Dansk Nikon Klub
Jeg er begyndt at komme i Dansk Nikon Klub. Vil sige at det er den bedste klub og hyggeligste klub jeg har været medlem af mange år. Sgu dejligt at man KAN blive medlem af en fotoklub..:-)

4: Nikon D700 (og andet fotogrej..)
Jeg har fået (købt) et Nikon D700 og det er jeg sindssygt glad for ! Er billederne bedre nu ? Næppe, men jeg kan godt lide at tro det….

5: Jul i Hamborg
Også i år blev det en juletur til Hamborg. Det er ligesom ikke jul uden….

6: Mine døtre
Synes det var mega flot af den yngste at tage alene på SportsCamp og er glad for at den ældste opførte sig rimelig anstændig på årets Roskilde Festival (såvidt vides…)

7: Lotto
Jeg vandt 3 uger i træk i Lotto ! Can you believe it ? den samlede genvinst beløb sig til 170 kroner – mange bække små..

8: Mine venner
Jeg er utrolig glad og taknemmelig for støtten og hjælpen jeg, og vi, har modtaget også i år. Tak !

9: Rokokoposten
Jeg er blevet gjort opmærksom på Rokokoposten.dk – et helt igennem genial site. Jeg ved næsten ikke om man skal grine eller græde…

10: det nye køkken
I huset har vi fået nyt køkken. Det er dejligt – alle har ret til et fedt køkken. DIXI

11: Portrætdag i Ping Pong
Jeg skal være den første til at erkende at ikke alle billeder blev vellykket. Men jeg havde en supergod dag og lærte meget. Jeg håber meget at nogle synes de fik gode billder, havde en god oplevelse og er friske en anden gang…

12: Min hustru
Det ville jo ikke være en god liste uden at min hustru stod på den…

13: Koncert med Rasmus Walter
Fruen og jeg var til koncert med Rasmus Walter i Lille Vega. Hvad skal jeg sige ? Den bedste koncertoplevelse i flere år – på Top 5 over alle koncerter.

Og nu de 10 minusser:

1: Et attak i foråret

2: de ting som jeg har måtte opgive (fx at arbejde)

3: det danske sommervejr. Need I say more ?

4: heller ikke i år blev der sejlet…:-(

5: selvhentere..
Jeg er sindssygt træt af at man skal rykke for svar hele tiden. At nogle svar et et link hvor “du kan læse mere her…”

6: min brors blodprop

7: Foto konkurrencer på Facebook

Det lort skal man holde sig fra ! Rønnebærene er ikke sure – har ikke selv deltaget men har fulgt flere og det er noget skod.

Leave a Reply