Håb og planer for 2013

I december lavede jeg et indlæg om ti plusser og minussser. Nu er tiden kommet til at se lidt frem også. Jeg tror ikke en meter på nytårsforesættter så dette er på ingen, INGEN, måde nytårsforsætter ! Det er håb og planer….

Og hvad skal 2013 gerne bringe ?
Primært håber jeg, at vi alle kan undgå sygdom eller forværring af det vi har ! 2012 bar lidt præg af sygdom og det gider jeg ikke igen i 2013 !
Så er der blevet året for Astrids konfirmation. Et år forsinket grundet et skoleskift.
2013 bliver året, hvor min bogide bliver helt færdig og udgivet. Det glæder jeg mig helt vildt til ! Jeg ved godt at jeg har nævnt den før og at det måske er lidt unfair at nævne den og så ikke fortælle om den. Men sådan er det.
Så er jeg sikker på at et boligskifte kommer til at fylde en del i 2013. Huset bliver solgt og vi skal finde en ny bolig. Det betyder også en flytning..suk !
Katrine bliver student ! Det er stort – hun bliver den første ever i min famlie, som får hue på. Min far ville have været stolt (barnebarnet får det han ikke selv fik og jeg heller ikke) og jeg er også stolt. Og glad. Glad på hendes vegne. Primært fordi hun har gennemført på trods. Hun har fibromyalgi og det sætter også sine spor på forskellig vis.
Jeg “pusler” med forskellige ideer til en fototur. Pilen peger pt. i retning af Gotland. Selvom jeg har en meget forstående hustru duer det ikke med det trekløver; hun, han og kameraet er en dårlig cocktail så det bliver med fotovenner.
Og så kommer der helt sikket til at ske en masse uforudset. Gode og dårlige ting. Et japansk ordsprog siger at “vi krydser floden når vi kommer til den”.
Jeg elsker det ordsprog !

Leave a Reply