Åndsrige samtaler på Kreta

Kreta fik os helt ned i gear og det var ikke “store” samtaler, der tyngede

Ret beset var der ikke meget som tyngede på Kreta. Det var “easy living” i ordets bedste betydning. Normalt indebærer hverdagen en masse valg og stillingtagen samt en masse støj.

På Kreta var de eneste valg vi skulle træffe, hvilken liggestol vi skulle placere vores blege kroppe i og hvad vi skulle vælge fra menukortet på restauranterne. Det sidste kunne nu godt være svært. Ingen restauranter havde haft besøg af Gordon Ramsey og fået ryddet op i menukortet – 3 forretter, 3 hovedretter, 3 desserter. Nope. Selv på de “fine” restauranter var menukortet næsten endeløst…

Vi kom helt ned i gear og det meste af tiden gik med at se tomt ud over det klare vand. Det gav sig udslag i samtalerne, vi førte. Hvis samtaler havde et lix tal ville vores snak sikkert være på -2. (her var der tale om snak og ikke samtale)

Det blev til korte nærmest morse agtige samtaler.
“Tror du vinden lægge sig senere ?”, “1 euro for sodavand er vel nok billigt”, “Har du lyst til kaffe ?”, “Hvornår skal vi spise frokost, synes du ?”
Meget mere blev det ikke til. Vi så ikke TV og nyhederne hjemmefra fulgte vi kun sporadisk med i, det var varmt og så var vi virkelig nede i gear.

Mon ikke selv Sokrates har sagt til sin elev Platon: “Tror du vi får regn idag ?” for alt kan jo ikke være geniale, epokegørende samtaler.

Ferie ? – læs mere her http://denstoredanske.dk/Livsstil,_sport_og_fritid/Turisme_og_fritid/Ferie_og_turisme/ferie

Leave a Reply