Afskedens time

Jeg har tidligere skrevet om det at sige farvel og idag har jeg sagt endnu et farvel..

Denne gang til Momento, som jeg er medstifter af og var den første formand for.

Det har ikke været en nem beslutning og den er truffet efter mange overvejelser. Jeg syntes og synes at konceptet for Momento er godt og tiden der har givet mig mange glæder; fx har jeg der truffet en masse gode fotografer og dejlige mennesker.

Men jeg er ikke til halve løsninger og en del af konceptet i Momento er at man skal være aktiv. Det kan man være på forskellig måde men jeg kan ikke være det på den måde jeg gerne vil.

Jeg har et par “regler” for mig selv. En af den er at jeg skal kune lave det som giver mig glæde og energi. Min MS dræner så rigelig energi så jeg har ikke brug for nogen eller noget som også dræner.

At noget må dø for at andet kan leve er vise ord jeg har taget med mig fra min involvering andetssted for nogle år siden. Jeg ved ikke hvad det andet skal være endnu men nu er der gjort plads til det….
Med jævne mellem rum forsøger jeg at tage bestik af situationen: hvor er jeg nu og hvor vil jeg gerne hen. Det har jeg skrevet om her og grundlæggende er det det som har fået mig til at sige farvel

Jeg håber og ønsker det bedste for klubben og de mange dygtige fotografer i klubben !

Som nævnt har jeg jeg beskæftige mig med emnet at sige farvel tidligere – jeg føler mig afklaret men også vemodig. Momento var et hjertebarn og jeg har brugt meget tid og energi på projektet.
Det er et farvel til Momento men jeg håber meget at jeg stadig ville kunne holde forbindelse til nogle af de dejlige mennesker !

Cést la vie. Cést la guerre.

Her kan du se hvad jeg skrev til bestyrelsen i Momento:

Kære bestyrelse,
Først tak for igår ! 

Jeg vil gerne meddele min udmeldelse af Momento.
Jeg har tænkt en del over det her i foråret og er kommet frem til ovenstående beslutning.

Det har været et privilegium at starte Momento op sammen med jer (Ilan, Rod, Claus & René) og jeg er glad for, som jeg nævnte på Momentos generalforsamling at have været med til at give inspiration til andre fotoklubber i Danmark. For det er jeg ikke i tvivl om Momento har gjort.

Jeg håber også, at jeg har været med til at inspirerer nogle medlemmer i klubben og tænker tilbage med stor glæde på det meget fine resultat vi som samlet klub fik i FIAP CWC sidste år. Der har i det hele taget været mange, for mig, højdepunkter og glæder.

Jeg ønsker jer, udover en rigtig god sommer, god vind og glæde med Momento fremover.
Mange hilsener,
Henrik

Leave a Reply