The Alphabet Series: A

Jeg elsker ord. Jeg elsker også lange, komplicerede sætninger som man fx finder hos Umberto Eco, som jeg ikke kan læe mere.

Jeg har en lille leg. Find ord der starte med et bestemt bogstav og forhold dig til det ord. Skrive dine associationer ned og se hvad der sker. Pludselig snurrer din hjerne i et andet gear. Min gør ihvertfald
A-menneske: jeg er bedst om morgenen. Sene nattetimer kan også være gode. Ro til eftertanke.
Abdicere: kan du ikke lide lugten i bageriet må du gå. Det gælder for alle. Også kongelige. Det er et valg.
Abonnent. Er jeg ikke mere. Hvervegaverne er helle ikke så gode mere. 30 kr for en avis i løssalg ?! Måske så hellere et abonnement. Bare ikke på en bestemt mening.
Abort: Fri. Skal vi holde fast i !
Adskille: Mine sovse skiller ofte. Apartheid var en grim ting. Mandela var en stor personlighed.
Afbetaling: kontant eller på konto ? Det er dyrt ar være fattig. Det ændre sig aldrig
Afbudsrejse: Hvorfor er der aldrig nogen når jeg skal bruge en ? Sommeren i Danmark er også dejlig. Når det ikke regner….
Afgangshal: Det summer af forventning. Og lidt vemod. Jeg er god til at sige farvel. Men bliver altid indhentet af vemodet.
Afgive: Gør jeg hele tiden føler jeg. Sklerosen overtage mere og mere. Selvbestemmelse og suverænitet er måske bare en illusion ?
Afkorte: Det var et chok at opdage at MS forkorter livet. Det havde de ikke sagt noget om. Kan ikke lide at afkorte ledninger. Er altid bange for at jeg klipper for meget af
Afledning: Giv folket brød og skuespil. Så er det også i dag. Det er en udbredt spindoktor taktik. Vi betaler også vandafledningsafgift.
Aflæse: er sgu dålig til at læse folk. Skal altid skrive de 5 tal ned fra elmåleren. Har glemt dem 10 sekunder efter.
Aftægtsbolig: Nej tak. Men en dag skal man vel på plejehjem. Det ser jeg ikke frem til.
Afgift: det er helt utrolig så mange afgifter vi har i Danmark.