åndsvagt, men ikke for dumt

Sådan lyder det i en sang af Rasmus Walter, som vi igen var til koncert med. Denne gang var han blevet opgraderet til Store Vega.

Igen, fordi vi har været til koncert med ham før og jeg også da har var forsanger i Grand Avenue.
Og det er bestemt ikke åndssvagt – og bestemt heller ikke åndssvagt at han begyndte at skrive på dansk. Jeg har generelt ikke brudt mig om dansk musik. I 80érne, da jeg var ung, var dansk musik lig med Anne Linnet, Tøsedrengene og Gnags (osv)

Det syntes jeg var talentløst og meget provinsielt. Jeg hørte The Smiths, U2 og Talking Heads. Dansk musik er kommet langt siden Barndommens Gade…Dels har mange danske bands fået en mere international lyd og vel også blevet mere professionelle og ambitiøse i deres tilgang til musikken. Nu kan man ikke høre om bandet kommer fra Nørre Nissum eller Manchester. Globalisering ?

Der lød et højlydt suk da fruen og jeg fandt ud af at der også var opvarmning. “Support band”, hedder det nu, var totalt ukendte, for os, danske Kites and Komets. De spillede forrygende og fik hele salen med. Det er lang tid siden at jeg har oplevet så godt et support band. Bestemt hverken åndssvagt eller dumt.

Om de bliver til “noget” ved jeg ikke – jeg kan ikke kende et hit selvom det hoppede op og bed mig i røven. K and K blev omtalt i Gaffa

Jeg vil da også opfordre til at du opfører dig åndssvagt men ikke for dumt. Så føles ventetiden lidt kortere.

Leave a Reply