bilen kørte til Arken i Ishøj, hvor jeg igen fik en oplevelse

Det er længe siden jeg sidst har været på Arken så nu skulle det være…

Arken er et museum som jeg har besøgt en del gange og første gang i 1999, hvor de havde udstillingen “EUROPOP – DIALOG MED US” – altså popart. Specielt Roy Lichtenstein  blev jeg helt vild med.

Nu er det nogle år siden og derfor BESLUTTEDE jeg at jeg skulle besøge museet igen. Meget er ændret – fx er der kommet en stor afdeling med værker af Damien Hirst, som jeg finder interessant. Når jeg skriver “besluttede” mig for at det netop forde det er noget jeg skal beslutte mig. For eller bliver det ikke til noget…

Som gammel “lysmand” gjorde udstillingen “Intersections” af Yoke indtryk. (lyden til videoen har jeg selv bikset sammen, hvis du skulle undre dig..)

For slet ikke at tale om “Gys! Er den levende?”

Gys! – er den levende ?
Er fuldstændig vild oplevelse ! Billedet herover er en stor helt nyfødt baby men der var også voksne mænd og kvinder. Detaljegraden er helt vild !
En klasse var på besøg og den ene lærer fortalte lidt om et par figurer vi så på. Lærer nr 2 sagde så: “Kan I huske vi talte om hvorvidt kvinders indre skamlæber kunne være større end de ydre ? Det ser vi her at det kan de godt !”.
Jeg fortæller det for, at du forstår hvilken detaljegrad figurerne har.
Og en lille afstikker…
Det første hjem for min båd Frau Wessmann II var i Ishøj Havn. Så den blev også lige rundet – stor var glæden over at de i Hummeren (Ishøj Sejlklub) stadig har 3 håndmadder til en fornuftig pris. Det var lige så livligt som sidst..:-)
PS: Husker du historien om Anna Castberg ? En fantastisk historie…

Leave a Reply