den bedste udgave af mig er nok bare mig

“Mig” er fyldt med fejl og mangler men “mig” er nok den bedste udgave af mig

Du har sikker hørt og læst om at du skal være den bedste udgave af dig selv. Dit potentiale skal forløse og du skal leve fuldt ud – carpe diem. Underforstået at den bedste side af dig er når du er energisk, har succes og udviser overskud på alle plan.
Det er sikkert rigtig men min erfaring siger mig at det går bedst for mig, at jeg har det allerbedst når jeg vedstår mig. Når jeg accepterer helt at jeg er mig med et ton fejl og mangler.

At se på egne fejl og mangler kan være dødsvært, deprimerende og på grænsen af det selvmordsfremkaldende men jeg tror på at accept af sig selv er det eneste ægte og langtidsholdbare.

Selvfølgelig er fristelsen til at pakke de dårlige sider af sig selv ind i en ja-hat, carpe diem og yes I can attitude da enormt fristende. Men alt det er kun en del af mig. Jeg har også de ting men jeg har også noget det mindre flatterede: det intolerante, det opgivende og selvpromoverende.

Det er jo ikke fordi jeg vil dyrke min fejl. Nope. Jeg er opmærksom på dem og forsøger at dæmpe det men jeg ville ikke forsøge at bilde dig eller min ind at ja-hatten og successen altid er på. Den ryger ofte af. Ikke bare i blæsevejr men også i en let og lun sommerbrise.

Det er netop i det noget mindre sympatiske sider af mig selv at jeg ofte finder motivation til at gøre det lidt bedre, blive lidt bedre. Ofte i successen får jeg ikke hevet spejlet frem.

Kort sagt: omfavn dig selv alt inklusiv

I was trying so hard to be myself I was turning into somebody else. Kilde: The The – Out of the Blue

Leave a Reply