Hold kæft og bid tænderne sammen !

Mit seneste sclerose MS attak gør at nu skal der holdes kæft og tænderne bides sammen !

En af min fysiske “skavanker” med sclerose er min gang. Jeg kan ikke går specielt langt og jeg trækker lidt på mit venstre ben og sætter det noget hårdt i jorden. Det sidste er der ikke mange som ser – men jeg kan mærke det 🙂
Nu er der stadig et par måneder tilbage til at mit seneste attak kan nå at rette sig ud og op. Og det håber jeg det gør.
Efter ca 100 meter gør det ondt i benet. Det blive som at slæbe rundt på en træstub og en eller anden klæber en træklods fast under svangen.
Jeg ved at benet ikke fejler noget som sådan – der ryger “bare” nogle signaler afsted til hjernen, der fortæller at den er gal. Hvis jeg fulgte det som bliver signaleret skulle jeg stoppe med at gå.
Men sådan kan det ikke fungerer !- så jeg bider tænderne sammen og holder kæft.
Er det helbredsmæssigt det bedste at gøre ? Det ved jeg ikke men hvis jeg stopper med at gå frygter jeg at miste den funktion. Ved at gennemtvinge at jeg skal gå håber jeg at at kunne få fortalt kroppen og sklerosen, at det her vil jeg og nu kan de godt komme i gang med at etablerer nye kommunikationsveje.
Generelt er det nok også at god ide at bide tænderne lidt sammen og holde kæft – ingen gider jo at høre på en klynke Franz.

En kommentar til “Hold kæft og bid tænderne sammen !”

  1. Øv, det er jeg ked af at høre Henrik
    Jeg ville selv kæmpe til den sidste bloddråbe med at gå og så fylde en masse krill ( fiskeolie) og Turmeric og ingefær i systemet. Spis det som bolcher Bare lige nu
    Krydser fingre

    Svar

Leave a Reply