Koncertbilletter i gamle dage VAR federe !

Musik var en stor interesse. Hver lørdag i mine ungdomsår gik turen til Københavns centrum, hvor vi støvede pladebutikker efter for nyheder og gode tilbud.

Gry, Double Fun, HMV var nogle af de butikker, der fast blev frekventeret.

Jeg vil ikke sige jeg har været til mange musikkoncerter men nogle er det blevet til….

Jeg nævner lige U2, SAGA, The Mission, Bryan Ferry, Gangway, David Bowie, B.B. King, Jeff Healy, The The, Dire Straits, Peter Gabriel, Front 242.

Men får helt tårer i øjenene ved at se navne på spillesteder. Saltlageret, Saga, Valby Hallen, Brøndby Hallen…Ikke at de alle sammen var gode spillesteder, for det var de ikke, men sikke nogle oplevelser jeg har fået !

Der var engang hvor man skulle hen og købe billeterne i en billetluge – ofte ved spillestedet. Og der blev ofte gjort noget ud af billetter.
fx er billetten til U2 Zooropa ´93 på Gentofte er helt fantastisk billet med hologram og præg i papiret. Nu får man en elektronisk billet man selv skal printe…

Selve koncerten var helt utrolig ! Bono hev sin McFisto karakter frem og ringede til Uffe Ellemann. Der var en bombardetment af indtryk fra de mange skærme og musikken var ubeskrivelig. Deres Actung Baby var og er et helt utrolig godt album !

Leave a Reply