Bring a friend and share a miracle

CCSVI, Palæokost, Akkupuntur, Yoga, Fitness, Vitaminer, QiGong, Meditation…listen er endeløs.

Som jeg har du sikkert mødt nogle mennesker som kendte en der havde prøvet X og halleluja “nu kan hun gå”.

De fleste som jeg har mødt har sagt det for min skyld. For at det måske også kunne være godt mig. Og jeg er glad for den interesse de udviser.
Der hvor jeg så ikke er så glad er

1: de bliver sådan en smule småfornærmede hvis jeg ikke bryder ud i jubel og straks siger “det lyder fedt ! Det må jeg prøve!!

2: når det nærmest er religiøst. Erindre at jeg har mødt er par personer der har fået foretaget en CCSVI operation, som var meget fremme for et par år siden. Jeg spurgte interesseret fx hvor henne og hvornår de havde fået den foretaget. Svaret var at de var “blevet Liberated” hos X i år Y.

Jeg synes det er dejligt hvis noget hjælper. Alletiders !

Men jeg vil gerne have lov til at sige nej tak, være skeptisk og vælge at følge lægernes råd (ikke at de altid har ret). Men det har jeg det bedst med.

Jeg vil også have lov til at være ked af det, synes det er noget lort og ønske sygdommen ad helvedes til uden straks at få rakt en floskel henover disken “Livet er hvad du gør det til” …
Yes, Yes. Sådan har jeg det også langt de fleste dage. Men ikke altid. Og jeg vil kæmpe for min ret til at synes “at life sucks” på de dårlige dage.

Leave a Reply