Cocktail pølser eller ej ?

Du kender det sikkert også. Du har en ide om hvordan man laver en bestemt ret. Det ER sådan den skal være. Uden cocktail pølser !

Jeg kom til at tænke på det fordi min store datter en dag sagde “det er sådan lasagne skal smage!”
Det er ofte ting som bliver lagt i barndommen. Af ens mor eller hvem der nu lavede maden. Og så er det sådan. Det kan ikke laves om. Basta !

Et eksempel:
Fra slut 1960érne og mange år frem kom vi i Italien. Der fik vi Spaghetti Bolognese – nu griner du måske ! Men i starten af 1970érne var det slet ikke normalt at spise det. Spaghetti var næsten ukendt (og nej: Spaghetti er IKKE det samme som makaroni)

Min mor lavede det og jeg laver det også. Det er der mange, der gør og til min skræk er der flere, som kommer cocktail pølser i! Skam jer ! Hvad f….. laver de der ? Og champignoner…der er også flere, som kommer reven Havarti ost på…..DET gør man satme ikke !

Cocktailpølser !? Hvis tanken er at man skal spise dem, evt med baconsvøb, til en reception med vin (eller cocktail?!) så understreger det bare at de ikke skal i min Spaghetti Bolognese.

Der er også nogle som knækker spaghettien så den kan være i gryden….og der nogle der kommer koldt vand på “så de ikke klistre”…Det lader jeg bare stå for sig selv lidt…

Et andet eksempel er æblekage, som jeg holder meget af. Synes faktisk det er en rigtig god ting. Men i min verden SKAL der makroner i. DIXI.

PS: det hedder baguette eller bare et brød. Flutes ?! Det er der sgu ikke noget der hedder

PPS: Du må lave maden helt som du selv vil og som du synes den skal smage ! Og jeg skal nok holde kæft, spise den og rose den…

BTW: Gino har ret her:

Leave a Reply