#CPHBIKETOUR blev mit Instagram projekt

Jeg er slet ingen haj til Instagram overhovedet men jeg synes det er sjovt.

Da Instagram kom frem 2010 tænkte jeg, at det skulle jeg ikke have og kunne slet ikke se formålet whatsoever. Men så bliver man klogere…
Klogere blev jeg også da det dæmrede for mig at mange af de gode billeder man ser på Instagram slet ikke er hverken “insta” eller “gram” og da slet ikke lavet med et mobilkamera.
Men det er historie og det er sådan det er.
I forbindelse med at jeg fylder 50 år og ønskede mig en cykel fra Biomega opfandt jeg et lille Instagram projekt for mig selv.  Ofte skal jeg have et formål og et mål med fx at motionere lidt og med projektet kunne jeg kombinere de to ting: motion på en cykel og fotografi.
Cyklen er vigtig for mig. Den tillader at jeg nemt kan komme omkring og er derfor synonym med frihed. Min gangdistance er grundet MS ikke stor men cykle kan jeg..
Ideen eller projektet var ret simpelt: jeg cykler en tur, stopper op, placere cyklen foran tingen/stedet og tager et foto med min smartphone. Ret simpelt – og jeg kan godt lide det simple som kontrast til det lidt mere komplicerede (fx det her inspireret af Peter Lindbergh). Nogle gang var det dog uden cykel på billedet og blev “bare” til steder jeg besøgte – men alle var steder jeg cyklede til !
Alle billeder startede med CPH Bike Tour //T-xx hvor det sidste var en nedtælling til min fødselsdag i august måned. Genialt ? Slet ikke, slet ikke . men sjovt og det gav et formål.

PS: synes du det er svært at få succes på Instagram eller tænke du gud ved hvordan nogle får 10-tusinder af følgere ? Så læs her hvordan man gør

 
 

Leave a Reply