de 3 værste juleaftener

Mange har sikkert forventninger til juleaften. Her er mine tre værste juleaftener.

Forventningerne er i top. Alle glæder sig. Men det bliver bare ikke altid helt til den gode, hjertevarme aften man håbede på.

Alle familier har sin traditioner og det kan være svært at forener de to. Dels er der traditonerne – får alle en mandelgave ? eller skal der kun være en ? får man alle gaverne på een gang eller een af gangen ? – og dels er der menneskerne….fordi to mennesker har valgt, at den skal være dem er det langt fra sikkert at man kan med sin svigerfamilie eller familierne kan med hinanden.
Anyways – mine 3 værste juleaftener:

Som alle børn elskede jeg jul. Og specielt elskede jeg at få jule gave af min mormor og morfar. Fra dem fik jeg aldrig latterlige bløde eller praktiske gaver….undtagen dette år…

1:
Sikkert i samarbejde med min mor fik jeg en parcacoat ! Jeg synes de var vildt grimme – meget populære i de år, men vildt grimme. Jeg blev mega monster skuffet og nægtede at gå med den….

2:
Min far have fået en ny kæreste; Jytte. Et rædsomt kvindemenneske (synes jeg). Vi – min bror, min hustru og jeg – skulle holde jul hos min far med Jytte, hendes datter og svigersøn.

Hun kunne ikke lide flæskesteg eller and og skulle derfor have kylling. Det gik hverken bedre eller værre end at hun fik en ben galt i halsen og måtte på skadestuen. Der var allerede dengang lang ventetid så kun kom først tilbage omkring midnat.
Jeg skammer mig over at sige at det blev aftenen faktisk bedre af….

3:
Et år havde vi inviteret min bror og daværende kone  til at holde jul hos os. De kom, spiste – og gik kl 20:30….så dårlig var maden nu heller ikke og jeg mener heller ikke vi havde sagt noget forkert. Har aldrig spurgt men lur mig om ikke fruen havde lagt andre planer for den aften ?

Meget skuffende. Men der var sne så vi gik ud og legede med sne – og på den måde blev det faktisk en god aften

Som voksen kan det være svært altid at finde ind i den rette julestemning men en tur til Hamburg giver et X-mas boost

Leave a Reply