Det Kgl. Haveselskab

Jeg er nu ikke specielt haveinteresseret men jeg nyder at komme i det Kgl. Haveselskab´s have på Frederiksberg.

Her en fred og ro, det er smukt og varieret – en sand oase !
Jeg bor tæt ved og lavede nogle billeder og en kort tekst til kbh.pictures men synes også jeg vil vise lidt her på min egen hjemmeside (ikke de samme billeder og ikke den samme tekst !).
Haveselskabet har også nogle have konsulenter tilknyttet som man kan få ud til en selv. Det giver en masse inspiration og man får en haveplan.
En haveplan kan være alle pengende værd ! Jeg ved ikke hvormange gange jeg har flyttet rundt på de samme sten da vi havde have. Vi kørte bare løse og set i bakspejlet have vi sparet en masse arbejde og sikkert også penge, hvis der havde været en plan.
Mange vil gerne have en nem have og så rydder de alt og sår græs. Det forstår jeg slet ikke ! Dels er det mega kedeligt hvis man kun har græs og dels er græs faktisk temmelig arbejdskrævende – hvis plænen skal holdes pæn that is ! Og det synes jeg den skal. Ellers vil jeg ikke have en.
Jeg har ikke have mere og nyder bare at kunne nyde – jeg skal ikke klippe hæk, slå græs, luge ukrudt.


 

Leave a Reply