det med at finde en frisør er bare ikke nemt for mig

Høj pris hos en frisør er ingen garanti for noget

Det er ikke længe siden jeg skrev at jeg havde svært ved at finde en frisør som resulterede i at jeg blev klippet to gange på en uge…og er blevet gjort til grin lige siden af hustruen.

Belært lidt af erfaringen valgte jeg at give den max gas og blive klippet hos Henri på Gammel Kongevej. Jeg var på den ene side tiltrukket og på den anden side frastødt. Butikken ser på den side knaldgodt ud og på den anden side ser den forfærdelig ud. Jeg er tiltrukket at den stramme design men tænker ærligt talt også at sådan er jeg ikke… det er intet stramt over mig ! Måske vil jeg gerne være det…

Det korte af det lange er at jeg er blevet klippet der fornylig. Hår og skæg.

En engelsktalende herre ved navn Chris tog sig af mig og han var ganske rar at tale med. Og vigtigt var det at det “brief” han fik omkring frisure er han måske det bedste jeg har oplevet til at følge det. Og skægget blev flot.

Efter bare en uge er det for tidligt at bedømme arbejdet men langt bedre end da jeg blev klipper på Vesterbrogade er det !

Jeg har to anker:

1: tidligt spurgte Chris mig hvad jeg skulle lave resten af dagen.

Jeg svarede naturligvis. Ca 45 minutter senere da vi næsten var færdige stillede han det samme spørgsmål…

Kunne det ske for mig også ? At jeg stillede et spørgsmål som jeg har fået svar på en gang ? Ja, det kan det godt men ærligt talt forduftede vores relation liger dér !

2: hår og skæg kostede 680 kr.

Er det dyrt ? Nok ikke for en times arbejde og der skal betale husleje, lønninger etc etc

Er det mange penge ? Ja, det synes jeg det er og særligt hvis jeg skal klippes hver 6. uge.

 

Om 6 uger skal jeg klippes hos en anden frisør

Leave a Reply