Du skal bare lære at prioriterer

Selvom vi har meget styr på tiden med kalendere i vores smartphones og tiden kontrolleret af en atomure (eller kerneure)  føler mange at det kniber med tiden.

“Du må prioriterer din tid” er mantraet. Min vinkel på det er mere nøgternt og  tvunget af omstændighederne:  Jeg er nødt til det…
Et stykke tid efter mit personlige Hiroshima måtte jeg indse at det var og er nødvendig at prioriterer tiden og energien.

Jeg besluttede at jeg kun vil lave og gøre det jeg har lyst til og det som giver mig glæde. Væk med pligtbesøgende og andet man laver fordi man skal.

Min vinkel på det er mere nøgternt og tvunget af omstændighederne

På en måde er det total luksus ! Jeg er helt med på at det er en luksus ikke alle forundt. Der er en virkelighed som bla. består af husleje og elregning…

Og tag ikke fejl ! Jeg vil meget hellere have mit gode helbred istedet for det damoklessværd i form af sklerose, der hænger ofte lavt over mit hovede.

Det er bestemt heller ikke lykkedes helt. Og det skal det nok heller ikke for er “pligt” ikke også en del af tilværelsen ? Jeg tror det.

Men jeg har skåret nogle ting fra, og må til stadighed skære bort for jeg roder mig altid ind i et eller andet…jeg elsker at fare lidt vild og gå på opdagelse. Havde jeg været et dyr er jeg sikker på at jeg havde været en kat…nysgerrigheden, du ved (er født i Løvens – The Big Cat – stjernetegn).

Leave a Reply