Elle Style Awards 2014

Igår, den 19. maj 2014, var jeg til Elle Style Awards 2014 i DR´s Koncerhus.

Hvorfor tænker du måske ? Du er da ikke interesseret i mode ?
Det er rigtigt at jeg ikke brænder for mode men jeg er heller ikke en af dem, som kalder dem som er interesset i mode for overfladiske.

Jeg tog med af nysgerrighed og for at opleve det med egne øjne. Og en oplevelse var det.

Det pisser mig helt vildt af at showet blev forsinket med næsten en time fordi de kendte / vip-folket ikke kunne finde på plads trods en del venlige (alt for venlige efter min smag) henstillinger. Lige der fik jeg bekræftet mine fordomme om kendte mennesker (som sikkert er søde, rare og interessante når man lære dem at kende).

Iben Hjejle var værtinde og selvom lyden nogle gang forsvandt synes jeg hun gjorde et godt arbejde.

Jeg kendte intet til nogle af de nominerede (undtagen fotograferne) og havde lidt svært ved at relaterer til de fleste og jeg er gammeldags opdraget: så klapper man kun, hvis der er noget at klappe af. Man kunne selvfølgelig klappe ad nomineringen men den ligger ikke til mig.

De fleste havde jo virkelig gjordt noget ud af sig selv. Tøjet, håret, make-uppen etc. Det er jeg ikke god til. Jeg havde mine nye vinyl briller på….

Fik jeg det jeg kom efter ? En oplevelse. Ja, det gjorde jeg og jeg er glad for at have oplevet – så kan jeg bedre have en mening om det…