En af sclerosens effekter sat på formel

Den anden dag lykkedes det mig at sætte en af sclerosens mange effekter på formel:

Stor virkelyst + mange ideer – energi = frustration

Det er en formel jeg bliver mere og mere glad for !

Dels fordi den i sin enkelthed forklarer hvordan sclerose kan indvirke. Det er jo en meget individuel sygdom men jeg tror at mange kender til det og for dem som ikke har sygdommen forklarer den på en overskuelige måde en af indvirkningerne.
Jeg støder jo på folk, som er meget uforstående (og jeg bebrejder dem ikke!). Måske fordi der ikke er så meget at se. Vi er jo opdraget til at tro på det vi ser og det vi ikke ser findes ikke. Det kan jeg love dig for at det gør !
Fx får jeg nogle lange blikke når jeg parkere og sætter mit skilt i vinduet. Du må gerne få mit skilt hvis du tager grunden til at jeg har skiltet med….
En af styrkerne i formlen er, at du nemt kan udskifte en af de positive faktorer og komme frem til den samme resultat.
Prøv fx af udskifte ”Stor virkelyst” med ”Mange drømme” eller ”Mange ønsker”; formlen virker stadig !
 
Wikipedia:
En formel inden for matematik, såvel som fysik eller andre naturvidenskabelige fag, er en fremgangsmåde eller en algoritme til at finde frem til en given værdi eller ting.   En formel tager nogle inputs, altså nogle værdier man kommer ind i formlen, og formlen vil så give et (eller flere) output, som er det ønskede resultat.

Leave a Reply