en karriere kom forbi

I mange år har jeg ikke brudt mig om ordet “karriere”; ihvertfald ikke nævnt i sammenhæng med mig og jeg har afvist, både over for mig selv og alle andre, at jeg havde en karriere. Men jeg erkender nu at det havde jeg.

Jeg ved ikke helt præcist, hvorfor tanken om en karriere førte til benægtelse hos mig men jeg har forbundet det med ung, smart (lidt for), målrettet, “ryd alt af vejen”. Ikke noget jeg har lyst til at blive forbundet med….
Og så følte jeg nok, at der blev lagt endnu en sten i rygsækken, der skulle bæres op af en stejl bakke.
I dag må jeg erkende, at jeg havde en karriere. Hvad kalder men det ellers ? Jeg var Nordisk IT Chef, medlem af det danske og nordiske lederteam, i den europæiske og i den globale ledelsesgruppen for IT for en global virksomhed.
Paradoksalt nok er den erkendelse først kommet nu, hvor jeg ikke længere har den karriere.
Men jeg har aldrig bevidst søgt det, men en lang række tilfældigheder førte til det. Eller måske har jeg søgt det ubevidst. Det finder jeg aldrig uf af. Og det er egenligt også helt ligegyldigt.
Måske er det tid til af få en ny ? En karriere i gængs forstand er udelukket men man kan vel lave karriere på mange måder ?

Leave a Reply