En næsten perfekt weekend

Min weekend starter fredag og dér forudså jeg, at den kunne blive perfekt

Tidligere på ugen havde jeg været hos Juuls og købte en dejlig flaske vin og talte der med ung mand om vin og mad. “Smagen ligger i luften” sagde han om det fænomen vi alle kender: at vinen i Grækenland smagte bedre der end hjemme, at pølsen smagte bedre i Italien end hjemme etc etc. Det ligger i luften.

Det startede fredag

billede fra min Instagram story
fra en story på Instagram

Morgenstunden gik med at lave nogle billeder til B.93 og så var det med metroen til Marmorkirken for at hente nogle tallerkener hos Fil der Fer. Der kunne de huske mig – hvilket altid gør mig lidt urolig til at starte med – og jeg hilste på en følger på Instagram. Kendte ikke vedkommende men fik ros og det er altid dejligt særligt når den kommer uventet og uopfordret.

Så var det på Værnedamsvej og købte nogle flere flasker af den gode vin, en tur til Helges ost efter paté og ost. Og lige en tur hos Viggo for en espresso. Der møde jeg en franskmand og snakken flød som vandet i en flod. Herligt!

Om aftenen fik jeg lavet de sidste billeder færdige og samlet mit grej til en fototur om lørdagen. Der var nærmest tale om en studietur for der skulle øves på en type fotografi jeg ikke har lavet meget af: sportsfotografi. Det er noget man skal øve sig på (som med alt andet).

B.93 vandt 3-1, det var koldt men ret hyggeligt for der var alligevel mange tilskuere og jeg fik øvet mig og lærte en del.

Til middag på Viggo

Vi havde booket bord på Viggo som vi har gjort ofte før. Jeg havde fået en lille lur efter “studieturen” og alt var klart og heller ikke en henvendelse på vej ud af døren med et ønske kunne ødelægge den gode stemning.

Måske var denne aften den aften, hvor vi fik den bedste mad vi har fået på den restaurant. Old school fransk mad fra landet. Tæt pakket med velsmag fra gode råvarer og tilberedt med omhu og håndværk. Dertil en flaske Châteauneuf-du-Pape og himlen var rykket så tæt som det er muligt uden at være død.

Det var tid til en cocktail mens DJén gjorde sig klar, borde fjernet og danse gulvet gjort klar.

Det blev til lidt flere cocktails og noget mere vin og pludselig finder man sig selv på dansegulvet og kroppen sitrre til tidens rytmer. Aka vi dansede…big surprise. I do not dance….

Absolut ikke planlagt men det lå i luften. Stemningen var til det. Humøret var til det. Og det er ikke en aften jeg glemmer lige med det samme.

Leave a Reply