er du klar til 2019 ?

2019 er skudt igang, champagnen drukket og den sidste raket fyret af

Hos os starter året altid med en stor gang oprydning, et glas god vin og store tanker, hvor drømmene flyver frit (og rammer virkeligheden med et større brag end selv den største krysantemumbombe)Der er noget ved nytåret, som altid får os at til at rydde voldsomt op . Det er ligesom at året skal have et blankt lærred. De ting, der er gemt under gulvtæppet eller røget i kælderen, tages der fat i og en endelige beslutning bliver truffet: gemmes eller skrottes.

Det er ret anstrengende og i år var der særlig meget idet mit hjemme fotostudie skulle pilles ned da pladsen skal bruges til andet formål. Jeg har faktisk en del grej fandt jeg ud af….

Når støvet så har lagt sig er det tid til at skænke sig et gods glas vin og så fundere på hvad året skal bringe. Det er ikke tale om nytårsforsætter – dem tror jeg ikke en døjt på ! – men jeg tror på at have ønske, drømme og at tjekke kompasset og sætte en retning.

Det med kompasset har jeg været inde på før og det er faktisk årsagen til at det netop er et kompas jeg har tatoveret på min underarm: så jeg kan tjekke det, følge med i om kursen (på alle måder) er rigtig og minde mig om at jeg er styrmand og kaptajn i mit liv) Ok, min MS har dog også lidt at have sagt..

Før man sætter en kurs må man først finde ud af hvor man er…det ved enhver sømand. Som en del af at finde ud af hvor jeg er, laver jeg altid en status over året, der er gået og det har jeg gjort siden 2011 – og det bliver jeg ved med.

Så også for 2019 har jeg en række ønsker, planer og håb. Jeg bliver ikke skuffet hvis det viser sig når året er gået at det ikke skete. For jeg ved at jeg har tænkt over det, arbejdet på det, men ved at livet er som en tsunami: det skyller ind over dig med nye muligheder og omstændigheder.

Rigtig Godt Nytår til dig derude ! – jeg håber at 2019 bliver lige præcis det år du ønsker det skal blive.

Leave a Reply