Er du Sikker På vi har Samme Forældre ?

Jeg har en bror. Syv år ældre end jeg og jeg tænker ofte om vi har samme forældre ?
Vi er vokset op sammen og kaldte de samme mennesker for mor og far. Men vi er SÅ forskellige ! Jeg er med på at de syv års forskel kan have en betydning men ikke SÅ stor en betydning.
Min brors holdning til det at arbejde kan virkelig pisse mig af ! Han er meget fortørnet over at kommunen mener, at han skal arbejde to timer om ugen for sin ydelse –  hvis han kan arbejde to timer.
Jeg selv har en kronisk sygdom og kender flere som har fleksjob. Min bror mener de tager arbejdet fra de raske…..det handler nok om at han ikke vil arbejde…Noget som mere end 30 år i det offentlige desværre har bestyrket ham i ikke at være nødvendigt.
Når jeg har overskud prøver jeg at ignorerer hans udbrud om “de klaphatte i kommunen som kun lukker mundlort ud”. Det er rigtig svært ikke at sige noget men min bror er desværre helt uden for pædagogisk rækkevidde og alle gode argumenter preller helt af på ham.
Desværre er vores forældre døde så jeg kan ikke spørger dem om vi virkelig har de samme forældre og det er nok lidt meget af bede min bror om en DNA-prøve ?
Måske er det forkert at skrive det her ? Måske er det illoyalt ? Jeg er tilhænger af at vasketøjet hænger man indenfor….men hold kæft, hvor hele den luddovne krævementalitet dog pisser mig af !