et skud ny medicin og fornyet håb

Idag var jeg til forundersøgelse på Rigshospitalet og det gik således, at jeg nu skal i behandling med Tysabri, hvilket er godt nyt !

Når man sidder der og venter og ser det ene slemme tilfælde efter det andet, i mange tilfælde blive kørt forbi een i kørestol. rammer det mig dybt i sjælen. Man kan rolig sige, at jeg kommer i kontakt med min egen sorg og jeg skal ærligt sige, at jeg da må kæmpe en hård kamp for at holde tårerne tilbage. Det minder mig om, hvor skrøbeligt livet er og hvor skrøbelig man selv er trods ens 100+ kilo.

Dejligt var det, at lægen havde set på min journal og var meget optimistisk på mine vegne med Tysabri. Han mente at der var rigtig gode chancer for at jeg ikke vil få flere attakker. Tanken om, at det bare er noget han siger for at give mig håb er ikke langt væk og skal hele tiden jages bort. Han er jo ikke sjælesørger men læge…

Med lidt held kan Tysabri også tage de seneste skader jeg har fået. Hvis jeg kunne vælge skulle de tage dem jeg fik forrige gang men det er vist ikke til forhandling…:-)
Jeg ser frem til at komme i behandling med Tysabri og krydser fingre for at bivirkningerne vil være minimale og medicinen optimal for mig. Om ikke andet er ventetiden nu næsten forbi…

For tid til anden bliver jeg spurgt, også af mig selv, hvorfor jeg har denne hjemmeside og hvorfor jeg skriver om det jeg nu gør. Mange blogs handler om et specifik enmer (fx foto) eller en interesse (fx strikning) og har i mange tilfælde det formål at gøre skribenten kendt. Det er ikke tilfældet her.

Jeg skriver her, fordi det hjælper mig med at få sat ord på nogle af de tanker jeg går rundt med. Det er helt for min egen skyld og der er ikke skjulte (køb Colgate) motiver.

En kommentar til “et skud ny medicin og fornyet håb”

  1. Det er fedt at du skriver om det, og vi er nogen der gerne læser det. Specielt når det er i håbets tegn. Læger er kendt for at være hudløse. Måske for hudløse indimellem. Det er godt nyt for dig, i det her tilfælde. Det virker da Henrik. Ikke flere Attacks til dig. 🙂

    Svar

Leave a Reply