FFS (rolig; det er et band…)

FFS står i denne sammehæng ikke for “For Fucks Sake” men Franz Ferdinand Sparks

Jeg har aldrig rigtigt lyttet til Franz Ferdinand og heller ikke til  Sparks. Sjovt nok var Sparks et “yndlingsband” i 70érne da jeg som barn samlede på popstars kort. Jeg havde dem alle, hvilket betød at jeg måtte købe en del tyggegumi, som jeg ikke brød mig om (mine forældre klagede IKKE til forbrugerombudsmanden – nogle af kortene var svære at få fat i!)
Jeg havde faktisk aldrig hørt Sparks – jeg syntes bare navnet var fedt og de så cool ud…

Jeg blev opmærksom på FFS for kort tid siden, så de gav koncert i Tivoli og købte billet. Lidt af et wildcard ! Har hørt deres album een gang på Spotify…
Opvarmningsbandet var en katastrofe ! – jeg kan faktisk ikke erindre at jeg har hørt så dårligt et opvarningsband før. Men glem det.
Da jeg ikke kendte FFS musik særlig godt gik der lige et par numre før det bed på. (ofte bliver det bedre hvis man kender musikken inden  – genhøret glæde etc etc)
Og så blev det vildt fedt ! – det er lang tid siden jeg har set så dansende et publikum til et koncert hvor alle havde en sideplads…
Det blev ikke bare vildt fedt – det blev Über fedt !
Her kan du kan læse en anmeldelse hos Gaffa (desværre er billederne derfra under vanlig Gaffa standard)
Her finder du FFS officielle hjemmeside

  • og der findes en bunke vidoer på youtube men det er er ikke som at have været der….
FFS Koncert
  • Opvarmning - Shiny Darkly
  • FFS
  • Tivoli Koncertsal
2.7

Resume

Aldrig før har jeg oplevet så dårligt et opvarmningsband. De kunne måske godt men blev svigtet af en katastrofal dårlig lyd ? Muligt, men det kan jeg som tilskuer ikke bruge til noget.
Tivoli Koncertsal sal er sådan set rigtig god. Tivoli har valgt at lave en eksklusiv aftale med Ceres bryggeriet så nu kan man kun få dårlig øl (efter min smag) i Tivoli. Det trækker ned, Det trækker meget ned.
Så undre det min at de har et skilt der fortæller at man ikke må tage drikkevare med ind i salen. Gamle mænd som mig tror jo at de mener det (det gør de ikke fandt jeg ud af)

Leave a Reply