Fiol Optik

Jeg har til kbh.pictures lavet en kort ting omkring Fiol Optik…

– og jeg er blevet spurgt hvorfor jeg dog laver det gratis da det jo er skidegod reklame for Fiol Optik ?
Til artiklen om Fiol Optik har jeg lånt, efter aftale, billeder og videoer af Ilan Brender men har også leveret lidt selv.
Svaret på spørgsmålet er ret enkelt: jeg er helt vild med mennesker, der tager initiativ og forsøger sig med noget lidt anderledes. Hvor passionen og personligheden er et bærende og tydeligt element. Det skal der værnes og støttes op om.
Jeg ønsker for dem det allerbedste og hvis jeg kan være til hjælp i det små gør jeg gerne det. Jeg håber det er en hjælp – det er ihvertfald det som er tanken !
Jeg forestiller mig ikke at vupti så stiger deres omsætning helt viiildt…
På et tidspunkt har jeg også lavet reklame for One of Many Cameras  som jeg også har nævnt flere gang i den fotografisk podcast Nielsen & Wessmann.
Også her er jeg blevet spurgt hvad jeg har fået for det. Ingenting. Kun glæde ved at hjælpe. Naivt ? Sikkert, men det har jeg det nu godt med.
Jeg modtager ikke betaling – skal jeg heller ikke – og er ej heller sponseret. Hvis jeg er det skriver jeg det. Som jeg har gjort da jeg har testet fx tryk på en aluplade for onlinefotoservice.dk
For et stykke tid siden var jeg til et foredrag med roeren Arne Nielsson, som i det foredrag jeg overværede talte meget om at “vi skal spille hinanden gode”. Og det har han ret i ! Det gælder på jobbet så vel som i privat livet.
Det prøver jeg efter bedste evne …
PS: Den omtalte artikel på kbp.pictures er her: http://www.kbh.pics/fiol-optik/

Leave a Reply