Jeg flipper på Flipboard

Jeg har tre magasiner på Flipboard – jeg er nysgerrig og kan ikke lade være

For ganske nylig blev jeg opmærksom på Flipboard.com, som er en platform hvor du kan strikke dit eget magasin sammen. Det gør du ved at “flip-it” enten fra siden selv (fra andre magasiner) eller ved at flip-it fra andre hjemmeside. Det gøres nemt ved at installerer en lille flip-it knap i din browser fra både mobile enheder eller fra pc/mac.
På denne måde kan du lave dit eget magasin med lige præcis det indhold som du finder mest interessant. Hvis du selv, og det synes du skal, vil lave indhold flipper du indholdet fra din hjemmeside eller blog.
Jeg synes det er vigtigt at du også selv laver indhold og ikke kune klippe-klistre fra andre. Nogle skal jo lave et indhold og det er vel også den måde du kan gøre det unik ?
Jeg ser det som en måde at skabe mere indhold OMKRING dit eget indhold.
Jeg gør det primært fordi jeg er nysgerrig på hvordan det virker – jeg har længe være på scoop.it platformen, men synes ikke det virker for mig. Jeg har ingen illusioner om at der skal komme mange følgere da det også er en måde jeg holder mig selv beskæftiget på.
Som sagt har jeg tre magasiner på Flipboard.com:

“The Daily Wessmann”

  • som er mit “personlige” magasin. Det min verden. Fotografi, sclerose, meninger, sjov, kultur og alt derimellem og jeg leverer også indhold der til her fra min hjemmeside

“Fotografiland.dk”

  • dit redningsbælte i et oprørt hav af nyheder. Her forsøger jeg at samle indhold, og laver også selv indhold, om fotografi

kbh.pictures

  • et online tillæg til kbh.pictures, hvor vi udvælger nyheder og historier om fotografi i København

 
 

Leave a Reply