jeg flipper igen på Flipboard…

Jeg flipper ikke ud men bruger Flipboard´s….

Det er en dårlig vane jeg har med at anskaffe mig domænenavne uden at vide hvad jeg skal bruge det til, der har kastet mig i armene på Flipboard.com igen. Det er mest ment som en midlertidig “ting” til jeg finder ud af præcis hvad jeg kan og vil bruge det nye domæne til: fotowelt.dk
Måske tænker du at “nå ja et eller to domæner har vi vel alle prøvet”…vi taler ikke om et eller to…
Fx. fotojuntaen.dk, artsyfartsy.dk, backyardphoto.dk, portrætkompagniet.dk, fotoimperiet.dk, zoo-foto.dk, elementært.dk for nu at nævne nogle….

View my Flipboard Magazine.
Lige nu er det mest indhold som jeg har samlet op andetstedes men tanken, altså den midlertidige, er, at jeg også selv vil skabe indhold om fotografi.
Det gør jeg nu her på siden i kategorien “fotoblog” og “fotokalender”. Det kunne måske flyttes til fotowelt.dk ?
Jeg tænker, at det kunne være en god ide, at adskille tingene for jeg skriver her om alt muligt. Fx en del om sklerose og det er der ikke meget fotografi over….

Selve platformen “Flipboard” synes jeg er rigtig god. Desværre kan man ikke tilknytte et domænenavn direkte men man kan deles om et magasin. Altså kuratere et blad sammen. Det er helt elendig til at skabe indhold på ; det er wordpress meget bedre til.
På den ene side er jeg megetræt af alle de sites som INTET skaber men bare samler links og nyheder sammen men…. på den anden side er det fristende at kunne samle noget man selv bestemmer. 
 
GemGem
GemGem
GemGem
GemGem
GemGem
GemGem
GemGem
GemGem

Leave a Reply