Floskelbingo

Yes, jeg er indimellem barnlig! Hermed officielt indrømmet – jeg spiller Floskelbingo….

I mit tidligere virke i en multinational koncern har jeg været til rigtig mange kedelige møder og præsentationer. Og nogle gange fløj tankerne og jeg begyndte at spille floskelbingo (i mine tanker naturligivs).
Der florerer en antal ord, modeord, managementord og begreber som “man bruger”. De skifter lidt henover årene og det er lidt sjovt at spille floskelbingo. Man har måske vundet en række når tre ord er blevet brugt i en præsentation eller man har pladen fuld når fem ord er blevet brugt.
Et par eksempler på ord, som kunne ingå i floskelbingo: Kernekompetance, Coaching, LEAN, workshop, process og mit yndlingsord: forandringparathed (i denne sammenhæng)
Det er et ord der bliver en del brugt og hvis sandheden skal frem synes jeg, at det var super interessant at beskæftige mig med. Hvordan kan man forandre ? For, for at bruge en anden floskel, hvis der ikke er udvikling er der afvikling.
Med MS er man nødt til at være forandringsparat !
Man ved aldrig hvad man vågner op til, hvordan næste uge bliver for slet ikke at tale om næste år. Planlægning bliver aldrig helt det samme…
Måske kan man sige at man “lever på kanten” – måske bare uden det rush eller kick som jeg har hørt man får når man lever “on the edge”.
PS: på engelsk hedder det bullshitbingo….:-)

Leave a Reply