Frau Wessmann II

Frau Wessmann II er (var) en Albin Accent 26 fra 1977

Vi købte den i 2008 fra en tidligere kollega, hvilket var et tilfælde, hvorefter “Cecilie” skiftede navn til “Frau Wessmann II”.

Vi solgte Frau Wessmann II gennem Køge Boat Center i Køge Marina i foråret 2015, hvilke både var et lykkeligt og vemodigt farvel
Det blev til enkelte længere ture (fx jomfrurejsen og turen til Rødvig), samt en MASSE arbejde fx med klargøring og sandblæsning men også gode kortere ture i Køge Bugt.

Accent tillverkades mellan 1976 och 1980 i runt 700 exemplar. Tillverkades av Shipman som senare gick samman med Albin Marin.
Accent är ritad utifrån IOR- reglerna.
Inredning: Accent har en okonventionell lösning med pentry längs större delen av styrbordssidan och en L-soffa på babordssidan. För om pentryt finns en sittplats. Akterut finns två stickkojer, en på varje sida. För om salongen finns toalett till styrbord som är avskild mot salongen med dörr. Till babord finns garderob. För om toalett och garderob finns förpik med två kojplatser. Motorn är placerad under förpiken.

Accent 26 er altså en svensk båd designet af Peter Norlin som har en del båd designs på samvittigheden.
At have en båd, en sejlbåd, havde igennem flere år været et stor ønske for mig. At være på vandet og nyde den ro der er betyder meget for mig.

Der er ikke nogen hemmelighed at min hustru ikke bryder sig om at sejle. Også derfor er det stort at hun har ladet min drøm gå i opfyldelse. Det er heller ingen hemmelighed at det ikke er gratis at have båd….

Frau Wessmann II havde sejlnummer DEN 211, certifikat nummer 33324 og følgende mål:
TA 764,0
TANS 764,0
TAUD 852,3
TANSUD 852,3
LYS 1,0
Tegning af Albin Accent 26

GemGem

Leave a Reply