frem med kompasset !

Snart er jeg 47 år og the big 50 nærmer sig – og dermed også den sidste tredjedel af mig liv (sådan cirka).

Ikke at det bekymrer mig ,men jeg tænker generelt en del over mit liv specielt efter jeg har fået MS og er tvunget til at tage bestik af situationen med jævne mellemrum.
Det har jeg nu altid gjort. Nu er det bare mere påtrængende og påkrævet.
Hvis man ikke passer på kører toget bare – der er ingen andre end dig selv der kan beslutte hvornår du skal af og på, der er ingen konduktør som prikker dig på skulderen (det skulle lige være helbredet – men det ignorerer man ofte….).
Jeg kan godt lide, at have følelsen at “det fører til noget” og checker derfor mit kompas med jævne mellemrum: er kursen rigtig ?, er jeg gået forkert ? eller vil jeg i virkeligheden et andet sted hen ?
Når det så er sagt et jeg stor fortaler for det ikke planlagte og er parat til at opdage. Vi har fx aldrig planlagt vores køreture sydpå hvor andre ved lige præcis hvor de skal overnatte på vejen dertil…vi er altid bare kørt ind og fundet noget når vi ikke gad køre mere….og fået nogle dejlige oplevelser (de mindre gode har jeg valgt at glemme).
Men retningen, sydpå, har været der….så frem med kompasset, Rasmus Klump,  og mod nye eventyr…