for gammel til ros og anerkendelse bliver man aldrig

Det er jo fedt at få anerkendelse selvom jagten på den kan blive for febrilsk.

Jeg deltager meget sjældent i fotokonkurrencer mere og interne konkurrence i fotoklubber er jeg helt færdig med. Jeg har ikke det store behov for fanfare og diplomer men nu er jeg ikke helgen og det skal hellere ikke lyde for frelst.
For jeg er også på instagram og holde da øje med hvor mange likes jeg får. Selvfølgelig. Det er da sjovt at få likes selvom jeg ikke helt forstår hvad der udløser likes og hvad der ikke gør.

Det er sjældent jeg deltager i fotokonkurrence med det sker. Jeg er bare lidt opmærksom på hvor og hvornår. Jeg deltager ikke i konkurrencer på fx Facebook, hvor det handler om at få fleste likes. For det handler ikke om billedet men om hvem der har flest venner. Jeg har fået flere henvendelse om at like en vens billeder (og har trykket like og har da også selv gjort det – bedre er jeg ikke).

Jeg har deltaget hos i-shot.it.com nogle gange og det de har dommere som jeg respekterer. Fx Torsten Overgaard og Tim Wallace.

Og jeg har to gange fået et Mark of Excellence. Det er ikke sådan at med disse to anerkendelser at jeg kan lægge mig til at dø lykkelig men gu blev jeg da glad !

Foto: © Henrik Wessmann Model: Diana Kopmane /DivianaLee

GemGem
GemGem
GemGem
GemGem
GemGem
GemGem
GemGem

Leave a Reply