Hvad byder du uventede gæster ?

MS er en af de uventede gæster jeg godt kunne undvære…

Nogle omtaler MS som en gammel tante, der bor i kælderen og ind i mellem kommer på besøg i stuen.
For mig er MS uanmeldt gæst, der permanent har taget ophold i mit liv. En meget vedholdende gæst, der insisterer på at blive både set og hørt.

Der kan siges meget om MS – og det gør jeg vist også….

Et af tidens mange plusord er “spontan”. Der regnes for fedt hvis du er spontan og viser spontanitet – du gør lige, du følger en pludselig indskydelse og du hopper med på cafe med kort varsel når en ven/veninde ringer. Du ser hvad dagen bringer, carpe diem og er parat til at sugen marven ud af livet.

Min spontaniten er idag en lidt mere velovervejet spontanitet. For jeg ved at hvad jeg gør idag har en meget konkret indflydelse på dagen imorgen. Og derfor bruge jeg 2 sekunder på at overveje om jeg skal hoppe med eller sige “tak, får tilbuddet og tak fordi du spurgte men det må blive et rain check herfra.”

En søndag formiddag, hvor jeg faktisk havde indstillet krop og sjæl på at jeg INTET skulle foretage mig, ringede en ven til mig. Han er fotograf og jeg var været med som assistent til flere bryllupper…Han spurgte, med meget kort varsel, om jeg ville med til et shoot i Vesterbronx Gym, som ligger to min. på cykel fra min bopæl.

Dillemaet åbenlyst:
Skal du holde fast i planen om at lave INGENTING eller skal du få lidt frisk luft og få lavet lidt foto med en altid hyggelig ven ?

Dillemma: ja. Svær beslutning: nej

Så jeg tog med…

Og det var også meget hyggeligt men dagen efter…bare et ord.: AFSTRAFFELSE.

Jeg ved, at der kommer en regning dagen efter, som skal betales og derfor tænker jeg over hvor spontan jeg skal være…

Leave a Reply