jeg savner idioten

Jeg havde aldrig troet at jeg skulle komme til at savne idioten – men det gør jeg…

Og nu tænker du måske: har han et navn ? – men nu er det måske en “hun” ? Sjovt nok tænker de fleste i “han” (også jeg) når man hører ordet “idiot”…
Men jeg tænker nu ikke på een speciel person og måske er det i mindre grad ham/hende jeg savner men mere det at have et arbejde. De fleste tænker at det at være pensionist må da være lykken. Jeg kan også stå op når det passer mig. Og gå i seng når det passer mig – og alt i i midten kan jeg fylde op med det jeg synes (og har råd til og mulighed for).
Når jeg tænker på “idioten” tænker jeg på den person (M/K) på mit arbejde, som kunne få mit blodtryk til at stige og adrenalinet til at flyde i årerne. Der hvor man nærmest kastede tasken hen i hjørnet når man kom hjem og sagde til hustruen “nu siger jeg fandeme op !”
De fleste vil nok ikke mene det er noget at savne. Men som pensionist hvor jeg selv skal generere alt kunne det (imellem) være dejligt med en idiot til lige at sparke een i nosserne så man virkelig var 100% klar over at man stadig var i live….

Jeg bliver spurgt
“hvordan får du tiden til at gå ?”
Jeg svarer
“det gør jeg ikke. Den går helt af sig selv”
 

 

Leave a Reply