ikke kun for skæg

Da jeg blev 50år anlagde jeg mig et fuldskæg

Det gjorde jeg bla. da skulle nå at have en fuldskæg inden døden satte ind og forhindrede det. Alle mænd skal på et tidspunkt have et fuldskæg eller forsøg på det. DIXI.

Det var også et spørgsmål om disciplin for. Disciplin er ikke min stærkeste side og  det ser rasende usoigneret ud i stadierne fra gladbarberet til fuldskæg. Og det klør…det nemmeste ville være at hive fat i ragekniven og så var det slut med det. Men jeg VILLE holde ud og gennemføre. Og så opdagede jeg, at det klædte mig, syntes jeg.

Og derfor blev det på mig, hos mig. Ikke fordi det er nemt. For det er det IKKE ! Det kræver en del at holde det pænt. Det var også et krav fra min hustru. Vildmandsskæg med menukort er ikke eftertragtet. Det skal have olie, måske vokse og kanterne skal trimmes. Jeg kan bedst lide skarpe kanter.

Jeg har altid være lidt impulsiv med hensyn til hår og skæg. Det vokser ud igen..og ser det herrens ud bliver det en god historie som vi kan grine af det år. Og dermed har det været det hele værd. At år ragede jeg alt hår af – som i ALT. Det var varmt…og jeg lignede en fodbold i måneder.

En aften kom jeg hjem og tænkte “Nu skal skægge af”. Som tænkt, så gjort.

Det var ikke rart…der var jeg helt glat og huden emmede nærmest. Og så kunne man se min dobbelthage…et fuldskæg har også en funktion lærte jeg,,,

Billedet er taget et par dage efter og efter en cykeltur. Det forklarede skægstubbene og svedperlerne. Som et selvdiscplineringsøvelse har jeg idag næsten mit fuldskæg tilbage. Og muligvis rager jeg det af når det er der helt. Så har jeg bevist at jeg kan 🙂

Leave a Reply