Illux har valgt nye billeder til deres ArtShop

Samarbejdet med Illux har varet i mere end et år og nu er der nye billeder i artshoppen

Jeg har været glad for samarbejdet der går problemfrit. Selvføgleig er jeg glad for pengene men det vigtigt er at nogle vil have mine billeder op på væggen ! Det at billeder skal printes og op at hænge på væggen. Om væggen så er i hjemmet, på kontoret eller andet betyder ingenting.

Forleden talte jeg med en bekendt fra dagene med fotoklubben Momento, som havde mere end 100.000 billeder liggende på computeren…det er mange og hvem har egenlig glæde af det ? Jeg anbefalede ham, at udvælge de allebedste og lave en bog fx hos Blurb, så der var noget håndgribeligt. En bunke nuller og 1-taller er ingenting.

Og jo, jeg er glad for at Illux kan sælge nogle af mine biller og jeg er ydmyg over for at nogle ønsker at have mine billeder hængende. Den er den største ros – at nogle vil købe, have dem hængende og se på dem dagligt.

Mine foto i miljø

Illux har tage nogle af billederne og sat dem ind i et miljø, og det virker virkeligt godt . Du får en bedre fornemmelse af billeder fremfor bare et se billdet i sig selv

Og det er ikke mig som har valgt

Det er også en spændende ting. Udvælgelse af billeder. Det foregår på den måde at jeg sende nogle billeder til gennemsyn og så vælge Illux, hvad de ønsker at have i deres shop. Så det endelige valg ligger ikke hos mig og det er spændende, hvad de mener, der kan sælges. For naturligvis handler det om salg også.

Leave a Reply