Inspiration er det noget af bedste man kan give til andre

Jeg bliver glad når jeg kan inspirerer andre og vil hellere være en dunk benzin end en skumslukker

I starten af september 2017 holdt jeg et foredrag i Fotoklubben Kronborg, som ligger i Helsingør (som jeg iøvrigt synes godt om).
Jeg blev spurgt om jeg ville fortælle lidt om nogle fotoprojekter jeg har haft og har. Jeg sagde naturligvis ja tak – jeg kan godt lide at holde foredrag…Jeg har modtaget feedback fra nogle af medlemmerne:

 
“Jeg var meget begejstret for foredraget. Jeg sad og fik flere gode idéer til egne fotoprojekter.
Især syntes jeg det var godt at høre om de dogmer Henrik satte op for sine projekter – noget jeg absolut selv vil prøve. En virkelig god og inspirerende aften.”
 
“Det var en dejlig aften, Henrik var velforberedt, havde en sjov måde at fortælle på.
Han brugte sig selv “ankerpunkt” i foredraget om fotografisk projekt.
Det var bare super godt, og stort tak til Henrik.”
 
“Fin foredragsholder som brænder for sine projekter. Jeg fik flere gode ideer. Og nu ved jeg, hvad dogme er. “
 
“Det var et ganske fint foredrag. Meget informativ, gode ider, gode billeder. Bare godt gjort.”
 
“Utrolig levende, ærligt og lærerigt. Som nogle af de andre også har skrevet, gav det ideer til egne projekter. Mon vi i klubben kan lave et projekt sammen, inspireret af Henriks fantastiske foredrag 😉
Ærgrede mig vildt meget over at jeg måtte gå før foredraget var forbi”
“Det var en virkelig god aften. Henrik er en meget engagerende foredragsholder. 
Jeg fik helt klart gode ideer til mine egne små og større projekter. 
Jeg er helt sikker på, at vi i klubben kan gøre brug af hans tilgang.
Jeg kunne specielt godt lide, at Henrik talte om ideen i billederne og ikke om teknik.”

 

 
Jeg er stolt og superglad for at jeg har kunne inspirere. Jeg ved godt, at jeg har ikke løst krisen i Mellemøsten eller klimaforandringerne men jeg har givet nogle mennesker nogle gode timer, en god oplevelse og en pose inspiration.
 
Det er vel det bedste man kan håbe på ?
 
Jeg bliver glad når jeg høre at jeg har inspireret andre og jeg vil også gerne selv inspireres – og får det heldigvis ofte. En god portion skepsis er godt. Realitetssans er også god. Men skumslukkere har jeg ikke brug for…

Leave a Reply