intet svar på invitation er bare dårlig stil. DIXI

Mit diagram fra 2012 er stadig sørgelig aktuel…

Jeg tror at det er fastslået at jeg både er gammel og sur – derfor løber jeg ingen risiko mere ved at bringe mit beslutningsdiagram igen. Den oprindelig  blog kan du læse her.

De fleste blog jeg skriver er kortlivede ting. De er sjove, skøre eller intetsigende idag og imorgen pakker vi fisk ind i det. Men mit beslutningsdiagram har vist sig at have en længere levetid – jeg oplever at det stadig er relevant !

For jeg oplever at folk svarer i sidste øjeblik eller svare “måske” på en invitation til et privat arrangement på Facebook. Facebook ? Du kan synes om det hvad du vil men der er platformen som mange mennesker bruger idag for at samle svar op fra en kreds af mennesker. Hvorfor helvede Facebook har muligheden “måske” som svar er en gåde. Det burde forbydes !

Men det allerværste er intet svar ! Det mindste man kan gøre er da at svare. Da alt forgår elektronisk er det både hurtigt og nemt. Ikke svare på en invitation…du bliver inviteret så det mindste du kan gøre er da at svare. Hvis du ikke har lyst og ikke føler du kan sige det så lyv da for søren !

Tænk på den som har inviteret dig og du så ikke svare overhovedet eller svare med et “måske” ? Det holder da ikke.

Jeg læste for mange år siden at man skulle svare på en invitation på samme måde som man modtog den. Dvs blev du inviteret per telefon ringede du tilbage med svar. Modtog du en skriftlig invitation skrev du et kort med svar tilbage. Indenfor 24 timer. Og så var der “regler” for en “tak-for-igår”-opringning…nu er vi i 2017…

Jeg fyldte for nylig 50år og der sendte jeg håndskrevne invitationer ud. Sendt med PostNord und alles…Nu drejede det sig ikke om 500 invitationer og de var håndskrevne af min hustru efter forlæg fra mig og jeg underskrev. Ingen, heller ikke jeg selv, kan læse min håndskrift….

Med denne opsang (for det er det!) følger også en undskyldning med. For 100% afvise at jeg har svaret sent kan jeg ikke – men jeg har 100% altid svaret og ikke med et måske !

Leave a Reply