Janis Joplin er genopstanden med JJ Project

Ikke helt – det er kun Jesus der har gjort det – men JJ Project vækker Janis Joplin til live

Er tidligere kollega til mig spiller musik og har gjort det i mange år i forkellige band og forskellige stilarter. Fra heavy rock (RockZone) over Sweet (Sweet Sessions) til ny et Janis Joplin tribute band (JJ Project). Der har sikkert været andre band jeg ikke kender til.

Jeg har forlænge siden lovet at tage nogle billeder hvis og når de skulle spille live og den skulle den sår en lørdag aften i maj 2016 i Krudttønden på Østerbro.
Min kendskab til Janis Joplin er stærkt begrænset til “en hippie, der levede lidt for stærkt og så døde” men så er det godt med wikipedia

Jeg synes de gjorde det godt og jeg fik lyst til at høre mere af musikken. Det er noget særligt over små spillesteder og live musik. Bandet bestod af trommer, basist, guitarist, orgel og sanger  og så køre bussen !

Og sådan her lød det i 1967

2 kommentarer til “Janis Joplin er genopstanden med JJ Project”

Leave a Reply