Jeg blev aldrig mødt med modkrav…

Jeg kan ikke fordrage noget for noget mentalitet i menneskelige relationer

Måske forhandler vi hele tiden med os selv og hinanden men det kan tage overhånd.
Jeg ved vi handler med hinanden i det som kaldes “opmærksomhedsøkonomien” hvilke også kunne kaldes “tomhedsøkonomien”,eller “har- du-virkeligt-ikke-andet-at-lave-økonomien” – i den økonomi handler vi med likes og 5 sekunders opmærksomhed…og splitsekunder efter bliver du eksponeret for en fiks reklame som sniger sig på højre side af din skærm. 
Der hvor jeg stejler er når det fx bliver tydeligt udtryk at “hvis du skal have x så skal jeg også have y”
Uden at gå i detaljer fik min hustru muligheden for at få en minkpels for år tilbage. Pels kan man have en mening om men det er ikke emnet her. Hun fik altså en pels og så var der mange som spurgte mig om hvad jeg så fik ? 
Ideen om at når den ene part fik noget  så skal den anden også ligger mig fjern. Jeg glæder mig over, at min hustru blev glad ligesom jeg gerne hjælpe venner uden at forvente at få noget retur.
Det var altid min drøm at have en sejlbåd og det fik jeg. Min hustru bliver søsyg og havde ingen interesse i det. Jeg blev aldrig mødt med modkrav…
Jeg er ikke her for at gøre livet kedeligt, surt, besværligt eller tilsvarende for min hustru. Tværtom er vi her for at spille hinanden bedre og give hinanden en hestesko fra tid til anden

Leave a Reply