jeg blev lige mindet om…

Idag har jeg ingen kolleger. Det har man ikke som invalidepensionist.

Fornyelig blev jeg mindet om hvor dejligt det faktisk er, og var, at have gode kolleger. Gode kolleger kan gøre en træls chef og arbejde endog mere end tåleligt. Dårlige kolleger kan ødelægge glæden ved selv det bedste job.

Jeg havde gode kolleger. Igennem de 25 år var der naturligvis nogle man havde en bedre kemi med end andre. Sådan er det: men jeg havde gode kolleger.

det har været legendarisk og monumentalt !

Og yes; vi har haft det rigtig, rigtigt sjovt sammen !

Et par eksempler. Jeg har selektiv valgt dem hvor jeg fremstår i et godt lys….
Hotel Hvide Hus
Her er en billede fra et salgsmøde vi holdt på Hotel Hvide Hus i Køge. Temaet var at vi skulle spille sammen…. En gruppeopgave var at skrive sang og fremføre den om aftenen. Jeg skrev en rap sang og fik folk helt med som du kan se…

Skotland
Vi havde gjort det godt og belønningen var en tur til Skotland. Grundet ganske få værelse på det slot vi skulle overnatte i den ene nat var der kun en ting at gøre: vi måtte sove to mand i samme værelse. Sten With og jeg blev chekcet ind som “Mister and Misses Wessmann”. Det grinte vi sgu meget af  !

Salgsmøder
Jeg var god til at holde ind- og oplæg. Min entre til Simply the Best med Tina Turner er legendarisk. (det handlede om en nye halogenpærer vi skulle introducere: MasterLine)

Mit indlæg omkring D1, den revolutionerende forlygtepære til biler som jeg omdøbte til “WessmannOne” var monumentalt.
Min indlæg i Faaborg en søndag morgen kl 08:00 efter 1 times søvn (og alt, alt for meget alkohol) da jeg som 20årig revsede ledelsen og talte om at det største uopdyrkede potential i virksomheden var i deres medarbejdere og de sgu burde tage sig sammen skabte lidt rører…(et par kolleger kaldte mig i lidt tid efter for “Che”).  Husk lige at vi tale i slutningen af 1980erne…..

Ej heller glemmer jeg vores tur til Hannover Messen hvor vi i Münchner Halle satte vores helt klare præg på aftenen, hvor der var ca. 2000 mennesker.

Glemt er heller ikke de julerevyer vi fik lavet. Klart i min erindring er fx da Bahnsen og jeg lavede en sketch omkring brugen af staveplader, som var meget oppe i de år.

Hold kæft, vi har haft det sjovt.

Læser du, en tidligere kollega med, så tak herfra for en masse gode oplevelser !