jeg er en heldig mand

Da datteren flyttede hjemmefra opstod en unik mulighed

For ikke længe siden flyttede den yngste og sidste datter fra hjemmet og det betød, at vi fik et værelse mere til rådighed og at lejligheden nu skulle passe bedre til bare to mennesker istedet for 3 personer.

Ret hurtigt besluttede vi at det der før var datterens værelse skulle huse vores soveværelse og at der skulle åbnes op og de tre stuer en suite skulle genetableres. Der var ikke os som havde blændet den ene dør men nogle tidligere ejere – ved nedtagningen have den tidligere ejer efterladt en lille hilsen..
Heldigvis viste det sige at dørene sad intakt inde bag spånpladen, hvor hængsler også lå pænt pakket ned. Desværre var der intet dørhåndtag og heller ingen gerigter.
Vi skulle have pillet en væk ned, ændret i elnettet, flytte en døre, have renoveret dobbeltdørene og malet.
Det tog nogle håndværkere et pænt stykke tid men jeg kan ikke selv så der var Inge vej udenom.
Jeg blev så også mindet om at når der skal tage en gipsvæg ned så sviner det helt vildt meget !
Alle steder ligger der sig et fint hvidt støvlag og der skal gøres rent en del gang. De små partikler hænger i luften.
 
Vi gjorde os nogle tanker om, hvad vi skulle bruge det rum vi hidtil havde brugt som soveværelse til ?
Det var vigtigt for os at det blev et rum vi faktisk brugte til noget. Det skulle ikke være et flot gennemgangsrum vi ikke brugte i dagligdagen. Enden på det blev et forslag fra min hustru: en fotorum til mig hvor jeg kunne have mine ting og “lege”.
Den idé sammen med at jeg skal starte på en MasterClass på FATA passede jo fint samme – så ingen indvendinger herfra 🙂
Derfor har jeg nu et lille hjemmestudie hvor jeg både kan øve, lege og være alvorlig.
Det er et totalt privilegium !
Og jeg er taknemmelig for at mine hustrus forslag, der handler om at gøre mig glad.

Leave a Reply