Jeg er god !

Quick Thoughts No. 2
Quick Thoughts No. 2

De få ord – “jeg er god” – har taget mig mange år at accepterer og endnu flere at sige dem højt

Ros var i mange år svært at tro på mens ris kørte direkte ind på kontoen
Jeg tror bestemt ikke jeg er den eneste der har svært ved bare at glæde sig når man får ros. Jeg havde ihvertfald svært ved at bare at tage det ind og glæde mig. Nogle gange tænkte jeg for mig selv hvad vedkommendes agenda var og som oftest slog jeg det lidt forlegen hen: “åh, det var såmænd ikke noget”
Men det var det.
Nu er jeg der hvor jeg godt tør sige, hvad jeg synes jeg er god til:

  • jeg er god til at tale og holde foredrag
  • jeg er god til at skrive
  • jeg er god til at få ideer. Ikke at de alle er gode men jeg får dem…
  • jeg er god til at sætte ting i perspektiv og se de store linier

Noget kommer naturligvis med alderen. Efterhånden finder man ud af hvad man er god til og hvad man ikke er god til.
I mit “tilfælde” har jeg måttet arbejde med det og selvom jeg godt ved at jeg er god til det kan jeg stadig godt lide at høre det. Jeg kan enorm godt lide det.∗
Min “Quick Thought” i toppen af dette indlæg betyder at du ikke altid skal sige din mening. Heller ikke selv om du har ret til det og måske ret i det. Det behøver du ikke. Ord kan såre helt vildt og der går ikke noget af mig for lige at holde “sandheden” lidt tilbage…
∗min lille hyldest til Jørgen Leth

Leave a Reply