jeg er ikke tilfreds med destination OK

Jeg stiller krav til mig selv og omgivelserne og destination OK er bare ikke godt nok

Indrømmet: jeg er ikke nem og ofte svær at stille tilfreds og jeg er ihvertfald ikke tilfreds med bare at overleve. Det skal mere end bare overlevelse til.
Jeg kan sikkert godt være mega irriterende for mine omgivelser men jeg er også ofte ganske hård ved mig selv og er sjældent helt tilfreds med egen præstation. Der er næsten altid en lille stemme, der siger, at jeg kunne have gjort det bedre hvis jeg nu havde gjort sådan og sådan. Det er på mange måder fint men jo også en møllesten om halsen. Der er ikke fordi jeg er perfektionist, slet ikke. Jeg kan sagtends erkende at jeg ikke kunne have gjort det bedre – denne gang. Men næste gang skal det være bedre…
Det betyder også at jeg forlanger og kræver af tilværelsen at den skal være mere end bare ok. Det er mulig jeg bliver født igen og kommer tilbage i en eller anden form – måske som hund ? Men det kan jeg jo ikke være sikker på så derfor må man hellere få noget ud af dette liv.
På den ene side at livet kort og på den anden side kan det være mega langt. Langt bliver det hvis det bare er ok….

“Hellere forrykt end forgæves”
Citat: Johannes Møllehave

Jeg føler mig helt berrettiget til at have et godt liv, der er mere end ok. Ikke fordi jeg er noget specielt men alle har krav på mere end bare ok. Men man er også nødt til at gøre noget for det selv. Det gode liv dumper ikke bare ind af brevsprækken. Det skal man arbejde for ligesom alt andet.
Det helt fantastisk ved det gode liv er at man et meget langt stykke af vejen selv dels beslutter hvad det gode liv er for en selv og at man et meget langt stykke af vejen kan påvirke det selv. Ved det man tænker og ved det man gør.
Jeg er blevet meget mere bevidst om det gode liv og hvad det er for mig efter jeg fik MS. Med en kritisk sygdom der pludselig meldte sin ankomst i mit og vores liv fik livet en lidt anden betydning. Jeg vidste godt at livet kan være kort og at det meget pludseligt kan være slut.
Værdien af livet, værdien af hverdagen står mere klart nu. Og jeg er ikke tilfreds med OK. Jeg vil mere.

Leave a Reply