Jeg er opdraget til at klare mig selv

Min svigerfar er en gammel mand, som ikke kan klare sig selv. Men når kommunenes folk kommer er han 100% frisk og kan klare alt. Det kender jeg godt…alt for godt for jeg er opdraget til at klare mig selv.

Derfor kan det være svært at erkende at man brug for hjælp. Fra andre mennesker og måske det offentlige. I forbindelse med min sclerose har jeg også været på kommunen i tiden efter sclerose diagnosen og mens jeg stadig var sygemeldt.

Nogle rådede mig til at gøre mig lidt dårligere end jeg var. Men det ligger ikke til mig. Tværtimod kom cirkushesten op i mig og jeg gjorde mig bedre end jeg var. Ved fx at neddrosle et problem eller svare vagt og undvigende.

Og begge dele er ikke godt !

Jeg har kun godt at sige om Greve Kommune som jeg boede i på det tidspunkt og fik en god og kompetent sagsbehandling.

Men jeg kan godt forstå, at det kan være svært for en sagsbehandler helt at finde og afdække behovet. Der er temmelig sikkert både nogle, der kravle ind ad døren og som spurter afsted når de er uden for synsvidde OG nogle som går frejdigt ind af døren men kravler når DE er udenfor synsvidde.

Leave a Reply