jeg er her sgu også ! /2

Jep, tid til nr 2 i serien “jeg er her sgu også!”

I nummer 1 fik du et indlæg jeg skrev for to år siden på og du tænker måske hvorfor så nu igen ?

Dels er det ikke bare glemt og jeg har lavet andre indlæg om emnet. Fx “Til Kamp!”
Men det som aktuelt har sat mig i gang er at jeg pludselig har opdaget at jeg ikke er alene i dette østrogen fyldte farvand men er der faktisk er mænd derude som også har gjort sig nogle tanker – og tør siger dem højt !


I den senste nummer af sclerose bladet fra Scleroseforeningen synes jeg du skal læse bagiden.

Her finder du en artikel skrevt af Nils Freitag med overskriten “Vi skal have mændene frem i lyset”. Meget symptomatisk er den så kommet på bagsiden…
Her skrive Nils “der er mange blomster og mange kaffeborde. Ikke ret mange værksteder, elektriske håndværktøjer eller fodboldkampe på programmet”.
I det hele taget stiller Nils skarpt på nogle ting der forsvinder i  sklerose-rummet men de er der sgu stadig ! De progressive, de hårdt ramte, mændene…

Vi har netop oplevet et ramaskrig både indlands og i udlandet grundet giraffen Marius og i den forbindelse talte Bent Holst om at vi ikke skulle skabe en Disney verden men viser naturen som den også er: brutal og liv og død.

“….hvis vi fortsætter med at vise glasbilleder af de “seje kvinder”, så er det måske ikke så underligt, at folk måske ikke kan forestille sig, hvor besværlig, hvor kompromisløs og hvor – ja ulækker – sklerose er.”
Citat fra ovennævnte artikel