jeg er her sgu også ! /3

Jep, tid til nr 3 i serien “Jeg er her sgu også”
Jeg vil gerne give et par praktisk eksempler på hvor jeg mener kæden er hoppet af.
Ser man i Sclroseforeningen kalender er der en del cafe aftener….og det er da også fint. Men hvor fanden er “Nak og Æd”-arrangementet ?  Jeg er ikke til at side og søbe i en caffe latte i flere timer men vil meget hellere at vi gør noget ! Og nej: jeg gider heller ikke korsang….

Prøv lige at tage en tur i scleroseforeningens shop. Nu har man så fået manchetknapper … men hvem bruger manchetknapper i hverdagen? Hvorfor skal det hele være smukt og sødt ? Sådan er livet jo ikke.

Og nu kører man så “Kys sclerose farvel” igen. Ikke bare igen … man gentager den fra sidste år med et par små ændringer. Nu er det nemlig UNGE kvinder! Sidste år var der ikke en eneste mand med og det kommer der så heller ikke i år.
Hvor fanden er mændende ? Hvor fanden er jeg ? Er jeg blevet persona non grata fordi jeg ikke duer til at indsamle penge fordi jeg ikke har en glat ansigt ?
Tak til Nils Freitag inspration !
Fik du læst del 1 og 2 ?