jeg gentager fejlen så ofte at det grænser til selvpineri

Alle laver fejl – hellere begå en fejl end ikke at begå noget – men når fejlen gentager sig bør man tænke over det

Mon ikke de fleste har hørt om at den person tiltrækkes af en bestemt type selvom de godt ved, at det ikke er godt for dem ? Et mønster, de har svært ved at bryde. Der er ganske givet en masse årsager til det ligesom der er også er årsager til, at jeg bliver ved med at lave den samme fejl igen og igen og…

Hvis der nu bare var tale om en (1) fejl var det måske til at leve med men næh nej. Men kan jo lige tage et par fejl med når man nu er igang. Så der er tale om flere fejl

Fejlvurdering af personlige relationer

Ofte fejlvurderer jeg de personlige relationer for det handler om “sagen”, “bolden” for mig, men jeg VED jo godt at følelser og relationer betyder ALT. Når man har spillet fodbold som ung og gået i bad sammen, dukket øl sammen er der et bånd selvom de personer ikke nødvendigvis er det man kalder gode venner og spiser middag sammen mindst en gang om måneden.

Der er et usynligt bånd, der binder sammen og beskytter. Og rokkes båden og status quo trues startes en kæde af morse signaler. Behovet for status quo må IKKE undervurderes for med ønsket om forandring ligger der også en kritik af tingenes tilstand. En tilstand, som dem der har været med længe i spillet har ansvaret for.

Mange opfatter “kritik” som en dårlig ting. Det gør jeg ikke men tror på “Kill Your Darlings”, “Noget må dø for at andet kan leve”, “Ingen udvikling er lig afvikling”.

Følger den blinde over gaden selvom den blinde ikke har bedt om det

I nogle sammenhænge har jeg tilbudt min hjælp og har været engageret, kommet med ideer og forslag. Men der er ingen som har bedt om det. Heller ikke om min hjælp til noget. Men jeg har gjort det med de bedste intentioner. For mig handler det kun og helt om at gøre det bedre, at opnå det bedste. Der er ingen personlig kritik for de fleste gør jo deres bedste. Det anerkender jeg og jeg ved, at jeg ikke altid har ret. Bare de ville sige det istedet for at stille op med tavshedens mur.

Men jeg skal lære at spørge i stedet for at antage. Det som er indlysende for mig er det ikke nødvendigvis for dig. “En No brainer” kaldte Nadim sin ambassadørpost for VM i Qatar. For mig er det ikke en “no brainer”

jeg overvurderer betydningen

Min tro på at billeder betyder noget er stor. Jeg tror på, at billeder sætter spor og vækker følelser. Det er ikke sådan at ser man at godt billeder rykker alle folk ud med en handling med det samme. Men jeg tror på, at have kvalitet i billeder har en betydning. Dels for dem som har det mærke allerede eller for dem som allerde er med i klubben – stolthed og man er med dér – og dels for dem, som skal til at vælge et mærke eller en klub.

Hvorfor skal jeg købe det mærke fremfor et andet ? Hvorskal jeg være med i dén klub og ikke i anden klub ? Ser man bort for pris og det praktiske er det anbefalinger og følelser, der afgør det.

Der bliver brugt mange penge på billeder og video i mange brancher. Det er ikke et tilfælde. “Et billede siger mere en 1000 ord” – ihverfald kommunikerer det hurtigt. Og hurtigt er der brug for i dag.

Men jeg. oplever, at nogle steder er der meget lille interesse for billeder og video. Faktisk lidt besværligt og unødvendig.. Jeg taler for døve øren og det må jeg tage ad notam.

Ligeværdigt forhold

Det bedste forhold – og dem som varer længst – er ligeværdige forhold, som begge parter har glæde af. Jeg er havnet i nogle situationer hvor mit behov for den anden part er meget større end den andens behov for mig.

Jeg har troet, eller haft behov for at tro, at behovet var lige stort fra begge parter. Det var det ikke og det er lidt ubehageligt at indse.

Leave a Reply