jeg har den skønneste have midt i byen

Bosat i lejlighed midt i storbyen og jeg har den dejligste have, hvilket er luksus
København og enklaven Frederiksberg har en masser dejlige oaser med frihed, luft og dejlige blomster.
Jeg HAR haft egen have. En skøn japansk have med tre basiner, åkander og koi karper, som fulgte med huset vi købte af to ældre og haveinteresserede mennesker. Det tog næsten livet af mig. Men jeg lærte en masse og mødte dejlige mennesker.
Der fandt jeg for første gang, uden at vide det, ud af hvad udtræthed betyder. Jeg er sådan indrettet, at har jeg en have skal den passes. Har jeg en cykel skal den vedligeholdes etc. Det betød, at man sagtens kunne finde mig i haven kl 08:00 en søndag morgen…der var arbejde, som skulle gøres. 
Nu er jeg en glad nyder af en have. Det er ikke mig, som skal klippe hæk, slå græs eller luge ukrudt. Det klarer de så fint i haven hos Det Konglige Haveselskab. De har også anlagt haven en smule bedre end jeg selv kunne have gjort det..:-)
Jeg besøger ofte haven og fra tid til anden tager jeg et kamera med…så øver jeg mig på lidt macro fotografering. 
Er man ny med foto kan det anbefales at anskaffe sig et macro objektiv. Du har ALTID motiver og du behøver ikke lave aftale med hverken model, MUA eller assistent. 

Leave a Reply